Grupi Tenzor
Grupi Tenzor ka marrë një vend strategjik në rajon, si sistem integrues i sistemeve teknike dhe instalimeve elektrike. Grupi Tenzor ka kompani në Shqipëri-Kosove, Kroaci, Maqedoni, Serbi dhe Slloveni.

Dy qendra zhvillimi R & D, zgjidhje të personalizuara, njohuri dhe referenca

Në vitin 2001 kompania Tenzor filloi krijimin e shoqërive të lidhura në Slloveni dhe në vendet fqinje. Në vitin 2005 të gjitha këto kompani formuan Grupin Tenzor për të shfrytëzuar plotësisht potencialin e tyre dhe ofruan zgjidhje të plota për klientët e saj.

Grupi Tenzor - zgjidhje të përparuara gjithëpërfshirëse në planifikimin dhe zbatimin e:
  • sistemet e sigurisë personale dhe të pronës,
  • sistemet inteligjente të transportit,
  • sistemet e automatizimit, sistemet e kontrollit qendror,
  • sistemet e mikpritjes për hotele / kohës së lirë,
  • inteligjenca e biznesit dhe zgjidhje të teknologjisë së përparuar

Grupi Tenzor punëson mbi 90 vetë dhe fleksibiliteti i punonjësve mundëson zgjidhjen e një gamë të gjerë të nevojave të klientit, nga instalimi i sistemeve të thjeshta lokale në zgjidhje teknologjike të avancuara dhe të integruara. Të gjithë anëtarët e Grupit Tenzor ofrojnë zgjidhje të avancuara të konsultimit, projektimit, instalimit, mirëmbajtjes - shërbimit teknik dhe shërbimin pas shitjes.

Ne zhvillojmë zgjidhjet tona në dy qendra të R & D, një është në Slloveni (siguria teknike, menaxhimi i trafikut, automatizimi i objekteve termike dhe spa, inteligjenca e biznesit në zgjidhje teknike për marketing) dhe të tjera në Maqedoni (automatizimi i ndërtesave)  të cilat transferohen në të gjithë Grupin Tenzor.
Departamenti ynë i projektimit vepron në Slloveni, ku përgatitim dokumentacionin e projektit në të gjitha fazat e zbatimit. Zgjidhjet e ofruara bazohen në normat, standardet dhe rregulloret e përgjithshme teknike Europiane.

Tenzor Group është sinonim për cilësi, ekspertizë, perfeksion teknike dhe besueshmëri në tregjet e Evropës Qendrore dhe Juglindore.

Anëtarët e Grupit Tenzor

SLOVENIJA
Tenzor, d. o. o.
Mariborska cesta 13,
2250 Ptuj
+386 2 78 80 110
#EM#74646c796b7746736d6770647e237d66#EM#
www.tenzor.si

ALBANIA & KOSOVA
Tenzor Sh. p. k.
Rr. Muhamet Gjollesha
prane pallatit Moskat, Ap. 4/2
1000 Tirana
+355 68 209 06 76
#EM#74646c796b7746736d6770647e236f63#EM#
www.tenzor.al
HRVAŠKA
Protrade, d. o. o.
Cebini 39, Buzin
10000 Zagreb
+385 1 66 04 320
#EM#696f646c2a6d7447787b657f7e6c6a6a3d787c673a76797a#EM#
www.protrade-int.com

MAKEDONIJA
Sensor, d. o. o.
Bul. Jane Sandanski 78-1,
mezanin, lok. 5 P.FAx 826
1000 Skopje
+389 2 2450 432 
#EM#636e6c77656672477b6c6478637f206c7f7c3c7e7f#EM#
www.sensor.com.mk
SRBIJA
Tenzor, d. o. o.
Jove Ilića 67
11000 Beograd
+ 38 11 407 46 49
#EM#74646c796b7746736d6770647e237c7c#EM#
www.tenzor.rs
logo footer

Referencat e grupit Tenzor


  Calcit     Decatlon    Deichman  Haarvey norman   H&M  Lisca 
   mass logotip1       Mercator1  Spar            Sportina     Talum    Tom Tailor
Polleosport

Kerkim

Cookies

This site uses cookies to ensure a better functioning and user experience. Cookies are stored in your browser and can be deleted at any time. You can read more about cookies here.

Necessary cookies

They are indispensable for the functioning of the website.

Functional cookies

They allow the use of third-party services and social media, e.g. watch a video on a YouTube channel.

Analytical cookies

With Google Analytics cookies, we are able to identify users' needs and improve the user experience on the site.

I authorize the processing of data for the purposes indicated above