Integrues të sistemeve
Vitet e eksperiencës, bashkëpunimi i shkëlqyeshëm me klientët tanë dhe kompetencat e inxhinierëve tanë të zhvillimit, çojnë në integrimin e zgjidhjeve teknike të avancuara të markave të njohura botërore në zgjidhje të avancuara me porosi të gjithanshme për klientët tanë. Më poshtë është një ekstrakt i partnerëve me të cilët ne bashkëpunojmë në mënyrë aktive.

Cookies

This site uses cookies to ensure a better functioning and user experience. Cookies are stored in your browser and can be deleted at any time. You can read more about cookies here.

Necessary cookies

They are indispensable for the functioning of the website.

Functional cookies

They allow the use of third-party services and social media, e.g. watch a video on a YouTube channel.

Analytical cookies

With Google Analytics cookies, we are able to identify users' needs and improve the user experience on the site.

I authorize the processing of data for the purposes indicated above